Even voorstellen

Graag stel ik mezelf even voor:
Mijn naam is Jasper, ik ben 26 jaar oud en eigenaar van ReBoC Online Coaching.
In het dagelijks leven doe ik niks anders dan bezig zijn met sport. Hier wilde ik met mijn liefde voor sport en gediplomeerde achtergrond als personal trainer & fitnessmanager meer mee doen. Personal Training vond ik erg leuk maar ik merkte dat ik meer mensen tegelijkertijd wilde helpen. De perfecte manier om dit te doen is om mensen op afstand hulp aan te bieden. Na vele vragen over voeding, training en het behalen van resultaat besloot ik via ReBoC mensen hulp aan te bieden onder begeleiding van een gediplomeerde trainer. Ik koppel je graag aan jouw persoonlijke coach en/of help je graag zelf.
Wij verkopen het mooiste product tegen een lage prijs en dat product is: Gezondheid!

Mijn naam is Bas van Ekeren en coach bij ReBoConline,
Na een succes behaalde studie als trainer-coach en het behalen van diverse personal trainer certificaten is sport voor mij elke dag weer mijn anker voor een productieve dag.
Als personal trainer en met mijn liefde voor het ijzer weet ik als geen ander hoe lastig en demotiverend sporten en gezond eten soms kan zijn. Ik motiveer jou graag richting jouw doel en coach jou met de juiste trainings- en voedingsschema's richting succes. Het liefst creëer  een trainingsplan dat zo dicht mogelijk richting jouw doelstelling en levensstijl staat zodat er aan de belangrijkste voorwaarde kan worden voldaan. (het volhouden!)  
Als online coach kan ik nog meer personen helpen met het behalen van gezondheidsdoelen!