Succesverhalen!

Corona Kilo's ❗️

 

Roxeanne was net als vele aardig wat aangekomen tijdens de corona. Weinig beweging en niet naar de sportschool kunnen. Wat doe je als je toch niet kunt sporten? Inderdaad dan kunnen we ook wel even wat meer genieten met eten. (alles komt na de corona wel weer) Dat is wat vele van jullie waarschijnlijk dachten.

 

Roxeanne koos ervoor om het per 1 juni weer goed op te pakken. Met coaching op sport en voeding's gebied heeft zij zichzelf weer op het juiste pad richting gezondheid weten te brengen. In 1 maand is Roxeanne maar liefst 7kg afgevallen.😍

 

Ook Roxeanne wilde in eerste instantie ook geen progressie foto's bijhouden maar op mijn advies heeft ze dit toch gedaan. Achteraf was dit een echte eye-opener voor haar. Getallen zeggen een hoop maar uiteindelijk is het zich datgene waar zij aan wilde werken. We zijn er nog niet maar Roxeanne is zo goed als verzekerd van een mooi strand figuur wanneer zij deze lijn door zet.

 

Ben jij ook op zoek naar een begeleidende gezonde levensstijl? ReBoC helpt jou net dat stapje verder richting jouw persoonlijke doelen. Voeding en training? Geen probleem! wij helpen je graag.Hoi, ik ben Rudy en 41 jaar oud.

 

Al jaren loop ik met het idee dat het mij leuk lijkt om een keer een tijd lang een personal trainer in combinatie met voedingsadvies te nemen. Ik ben al jaren lid bij mij sportschool en daar bieden ze het ook aan maar vind daar de drempel toch wat hoger. Ik was eigenlijk op zoek naar iets wat via je telefoon gaat en je eigen plan kan trekken.

 

 

Nu ben ik augustus 2019 in gesprek geraakt met Jasper over personal training. Hij vertelde mij dat hij een mooie app had ontwikkeld waarbij je op afstand geadviseerd wordt met voeding en trainingsschema. Ik dacht op dat moment op mijn 40e ach mijn midlifecrisis word geen motor maar een personal trainer! Kan ik tenslotte alleen maar beter van worden.

 

September ben ik begonnen en woog op dat moment 82 kilo en 17,3% vet.

Ik kreeg de eerste week en voedingsschema wat was gebaseerd op die van topsporters, hiermee zou je het beste resultaat halen in korte tijd. Ik merkte binnen een week dat dit totaal niet bij mij paste omdat ik de hele dag bezig was met wat ik moet eten en de hoeveelheid boodschappen die ik moest doen. Aangezien ik een gezin heb met 3 kinderen, heb ik hier niet echt tijd voor en het meeeten voor hun was lastig. 

Dit heb ik aangegeven bij Jasper en heb een ander toegankelijkere schema gekregen wat meer paste in mijn situatie. Vanaf dat moment had ik de voeding onder controle.

 

Fitness vind ik zelf eerlijk gezegd een beetje saai, maaaaar nu Jasper mij elke week steeds weer verschillende oefeningen geeft is het voor mij ineens een stuk leuker geworden. Ook in deze bizarre tijd steunt ie mij door thuisoefeningen te geven.

 

Nu een aantal maanden verder zit ik op de 79 kilo en 14,6% vet 

 

Mijn streven is wat droger worden en rond de 80kilo en ik wil in het weekend wel kunnen blijven genieten van de bbq en een biertje of wijntje.

 

Ik ben erg tevreden hoe het tot nu toe gaat en voel mij er ook goed bij.

 

 

Nikki

 

14 februari 2019 begon ik met Reboconline. Ik wilde al een poosje fitter worden, maar daarbij had ik de juiste hulp nodig. Dankzij Reboconline heb ik een fijne ervaring met het gezonde leven en heb ik de juiste training voor mij gevonden. Het fijne aan Reboconline is de wekelijkse verandering in zowel je eetschema als je trainingsschema. Ik maak wekelijks foto’s, zodat ik elke week mijn vooruitgang kan zien. Nu, drie maanden later, is er een flinke vooruitgang! Dit is onwijs gaaf om te zien, iets wat ik in februari nog van ‘droomde’ ooit weer zo in shape te komen. We zijn er nog niet, maar na drie maanden zo’n +/- 10 kilo lichter, kan ik niet klagen! Het allerleukste is dat ik dit weekend een broekmaat kleiner kon halen en een shirtje in een maatje kleiner. Dit stimuleert de vooruitgang nog meer! Tijdens mijn avontuur krijg ik goede begeleiding. Je coach houdt contact met je en helpt je. Daarnaast krijg je een snelle reactie wanneer je een berichtje stuurt. Ik zeg: grijp je kans en meldt je snel aan bij Reboconline en verwelkom het gezondere leven!


Gina

 

''Na 1 jaar koolhydraat arm gegeten te hebben en wat kilo's kwijt geraakt te zijn, wilde ik toch weer koolhydraten eten om mijn doelen te behalen ( strakker en spieropbouw ). Dit vond ik erg moeilijk om alleen te proberen, omdat je vaak na het stoppen met een dieet snel weer aankomt. Dit was mijn reden hulp te vragen aan Jasper. Ik ben 1 augustus begonnen en heb eigenlijk niet eens de koolhydraten rustig opgebouwd. Ik kon bijna niet geloven dat dit mogelijk was zonder weer aan te komen. Ondanks dit, viel ik toch af in vet en mijn spier bleef hetzelfde of werd alleen maar meer. Doordat ik nu koolhydraten eet, heb ik veel meer energie dan ervoor. Hiervan was ik me niet bewust. De app is erg leuk. Veel interessante documenten over voeding en het lichaam. Erg leerzaam! Ook staan er heerlijke recepten op die ik vaak maak. Ik heb mijn coach gevraagd een training voor 3x per week toe te voegen aan de app, zodat ik daarnaast ook nog vrij kan trainen. Deze trainingen zijn zwaar, maar het is goed te doen. Je leert tijdens de trainingen ook veel oefeningen en het is erg fijn dat er filmpjes worden getoond hoe de oefeningen juist uitgevoerd moeten worden. Ik ben heel blij dat ik Reboc online coaching benaderd heb en zou het iedereen aanraden!!!!''


Kevin, 23 jaar

 

''4,5 week geleden ben ik begonnen met het programma van ReBoC online coaching. In het begin was het even wennen en ontdekken wat er allemaal mogelijk is en wat je wordt aangereikt. Door het op maat gemaakte voedingsplan heb ik veel bereikt. Ik had eerst mijn grote twijfels hierover of dit echt een juiste manier was met al die recepten en de tijd en energie die je er in moet stoppen. Maar mede dankzij de goede begeleiding van mijn coach kreeg ik hier een goede structuur in en blijkt het helemaal niet zo ingewikkeld als het in eerste instantie lijkt. De recepten zijn makkelijk te maken en super lekker en je bent vrij om te eten wat je wil. Ook het trainingsprogramma is erg duidelijk. De oefeningen worden voorgedaan in de app en er wordt aangegeven hoeveel keer een oefening moet worden uitgevoerd. De mogelijkheid tot het chatten met je coach is een perfecte oplossing. Hierdoor kan je ten aller tijden vragen stellen. Ik ben zeer tevreden over het programma. Mede dankzij het fantastische resultaat dat ik zojuist heb bereikt. Onwijs bedankt!''


 

in een korte periode heeft Jan Willem veel definitie weten te creëren en zijn de zwembandjes aanzienlijk verminderd.


Ik ben al jaren een regelmatige sporter, maar vaak wel met vlagen van enthousiasme waarin ik supergemotiveerd en met grote ambities aan de slag ga.

Die daarna afgewisseld worden met een tijdje waarin ik denk ‘het werkt toch allemaal niet’, waarin ik mezelf weer verlies in ongezonder eten en minder sporten. Meestal omdat écht resultaat vaak uitblijft wanneer ik in de spiegel kijk.

 

Via een goede vriend hoorde ik van Jasper en van ReBoC. De aanpak van Jasper met voeding, begeleiding en de juiste sportschema’s sprak me direct aan.
Veel afwisseling met oefeningen leek me zowieso fijn omdat ik er niet van hou vaak hetzelfde te doen. Daarnaast geloof ik dat de impact van je voeding onderschat wordt. Voor mijn verjaardag kreeg ik drie maanden ReBoC cadeau van mijn vrienden en ben ik aan de slag gegaan. Met Jasper hebben we mijn ambitie vastgesteld op het verlagen van mijn vetpercentage en het verhogen van de tekening van mijn lichaam. Ik hoef niet gespierd te worden, maar wil wel strak en fit zijn.

Elke week krijg ik nu een voedingsschema wat is afgestemd op mijn ambitie en ontvang ik drie sportschema’s die ik thuis, buiten of in de sportschool kan doen. Er is voldoende afwisseling in de oefeningen en intensiteit. Daarnaast checkt Jasper regelmatig bij me hoe het gaat, kan ik aangeven wat ik geen fijne oefeningen vind en houdt hij rekening met mijn blessure. Via de progressie foto’s borg ik mijn voortgang en houd ik ook zelf een stok achter de deur. Onlangs heb ik mijn abonnement verlengt, want ik ben nog niet waar ik wil zijn, maar al wel heel tevreden met de bereikte resultaten, ik ben inmiddels ruim 5 kilo lichter, heb een broekmaat kleiner en zit strakker in mijn vel.